Want your
own Fotopage?








 
Mama Alissya

By: Nur Mariah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Saturday, 24-Apr-2010 06:11 Email | Share | | Bookmark
KENDURI KESYUKURAN BUAT ALLISYA,MAMA & PAPA

 
 
 
View all 13 photos...
Salam..........

09 April 2010
Jumaat 2.00 ptg

Hari ni ku adakan sedikit majlis kesyukuran buat puteriku Allisya semperna ulangtahun kelahiran dia yang pertama dan kenduri ni juga buat mama & papa ku yang mnyambut ulang tahun kelahiran pada 06 April & 16 April...................................

suasanan sebelum majlis



ibu duk sebuk mendeco cake buat allisya,nenek,kie & ayah long............terima kasih lah ibu sponser semua cake ni ya......................tahun depan ada rezeki sponser lah lg cake buat adik sya ya............



terima kasih juga buat ma abah tolong kita orang semua masak untuk kenduri ni............



para tamu menunggu tok iman untuk majlis tahlil





Allisya & walidnya

Jemput makan semua ya...................











anak mama yang semakin membesar sekarang







Saturday, 24-Apr-2010 03:44 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Lahir Buat Nur Allisya Ardiana

 
8 bln
8 bln
View all 7 photos...
Bermulanya episod kehidupan Allisya....................
Pada 25 Ogos 2008 aku rasa x sedap badan dh priod ku dh lebih dr 2 weeks x dtg so aku discus dgn hubby untuk pergi klinik untuk check apa masalahnya.................. Alhamdulillah apa yg kami nantikan selama ni berhasil juga aku disahkan hamil 6 weeks...........hnya tuhan aje yg tahu masa tu betapa gembiranya aku untuk menjadi seorg ibu.................dr hari berganti hr dr bulan berganti bulan akhirnya pd 03 April 2009 kandungan ku ada masalah bayi dalam kandungan tidak bergerak hanya tuhan aje yg tahu masa tu apa perasaan ku hubby pun turut sama risaukan apa2 berlaku pada aku dan baby akhirnya malam tu kami ke klinik buat pemeriksaan akhirnya aku dimasukkan ke wad mlm tu kesian hubby mlm2 terpaksaan pergi ambil GL kat ofice,Aku berada diwad hospital dungun selama 2mlm dan akhirnya pada 5 April aku dihantar ke hospital Kuala Terengganu dan pada 10 April 2009 aku dimasukkan ke labour room pukul 7 pagi dan dimasukkan ubat supaya beranak....................Hubby masuk ke labour room pukul 8.30 pg untuk menemani ku melahirkan anak kami......hampir 8jam aku menahan kesakitan dan akhirnya tepat jam 3.03 ptg selamatlah aku melahirkan seorang puteri seberat 2.92kg yang kami berikan nama Nur Allisya Ardiana Binti Hairul Anuar.............. Buat sayang mama dan papa Selamat Ulang Tahun Kelahiran yang Pertama mama dan papa doakan agar adik mjadi seorang anak yg solehah,berjaya dalam hidup dan adik sentiasa diberikan kesihatan....................
















Friday, 19-Feb-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark
Selmat Hari Lahir Umi

 
 
 
Salam...............
d lama bebenar rasanya x updatekan FP ni bukan apa setiap kali nk update ada aje masalah nk uploadkan pic.So hr ni ku masukkan semua entry2 yg tertunggak selama ni..............
Pada 19 Febuary yg lalu genap lah sudah usia MIL ku yg ke 49 tahun............buat umi Selamat Hari Lahir kami doakan agar umi dipanjangkan usia,dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan.....................







untuk birthday umi ni x ada apa pun yg kami masak just aku and hubby beli sebiji cake buat umi and beli set kfc,x smpt nk prepair apa2 sbb masa ni hubby tgh bz dgn kerja nya


Tuesday, 26-Jan-2010 02:10 Email | Share | | Bookmark
Persiapan Hari Keluarga RISB 2010

Salam............
Rasanya dh lama bebenor x meng update fp ni bukan apa x ada story yg nk dimasukkan lg pun masak2 pun kurang sejak dua menjak duk rumah mama ni.Ku masukkan entry kali ni sebagai kenang-kekanangan aku dan fmly bukan apa dh lama mrancang nk bt fmly day ni tapi apakan daya masing2 sebuk.......so baru2 ni ku suarakan pada semua untuk bt fmly day pada raya cina ni and semua bsetuju..............harap2 mana sanak saudara yg jauh2 tu dpt lah balik bolehlah kita berkumpul ramai2 berseronok...................Aku apa lagi bkn main bersemangat lg lah dh mcm2 aktiviti sukan neka yg ku plan and hampernya dh ku bikin kan sbyk 90 biji..................................antara permainan yg dh ku plan kan
1.Tiup Belon sampai pecah
2.isi air dlm botol
3.bawa teur dlm sudu
4.tiup gula2 dlm tepung
5.pertandingan makan jelly
6.makan buah gantung
7.jalan berpasangan ikat kaki
8.baling belon isi air tanpa pecah
9.lari dlm guni berganti
10.tarik tali
11.bola sepak pantai
12.bola tampar
kalau ada sesape yg ada ideal boleh lah smbgkan pd ku ok
nanti ku masukkan pic2 pembikinan hamper tu....................................


Monday, 7-Dec-2009 01:48 Email | Share | | Bookmark
Ulang Tahun Perkahwinan Yang Ke Tiga

 
 
Hari ni genaplah usia perkahwinan kami yang ke tiga...............................Buat hubby tersayang jutaan terima kasih diatas segala kasih sayang yg dicurahkan selama ini dan terima kasih juga diatas segala kesabaran hubby melayan segala kerenah haney sepanjang perkahwinan kita.....Haney sentiasa doakan agar perkahwinan kita kekal hingga ke akhir hayat dan haney doakan agar kita tabah mharungi segala dugaan dan ujian yg dtg dan agar kita dikurniakan zuriat soleh dan solehah..............Buat hubby tersayang love u forever and ever





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net